Effectief communiceren met uw klant

Een van de meest effectieve middelen om rechtstreeks met klanten te communiceren is via een e-mailing of nieuwsbrief. Uw bericht komt tenslotte rechtstreeks in de mailbox van uw klant terecht. Het is een geweldig instrument om een-op-een met de klant te communiceren, hem op de hoogte te houden van leuke activiteiten, interessante acties, speciale aanbiedingen enzovoort.  En omdat een e-mailing een korte doorlooptijd heeft, kunt u goed inspelen op actualiteit. U bedenkt vandaag een actie en kunt hem diezelfde dag nog versturen!

Zelf doen of laten doen?

Tegenwoordig zijn er meerdere eenvoudige en soms zelfs gratis pakketten op de markt, waarmee u makkelijk zelf een professionele nieuwsbrief kunt maken, volledig in uw eigen huisstijl kunt opmaken en kunt personaliseren. Daarnaast kunt u achteraf exact meten wat het resultaat is.

Niet elke ondernemer ziet het echter zitten om dit zelf te gaan doen. En niet elke ondernemer heeft al een database met e-mailadressen. Daarom heb ik hiervoor een handig pakket ontwikkeld.

Nieuwsbrief service pakket

Als u wel regelmatig met uw klantenkring wilt communiceren, maar u kunt ze nog niet per e-mail bereiken omdat u nog geen e-mailbestand hebt opgebouwd.
Of u hebt al wel een e-mailadressenbestand, maar doet er nog onvoldoende mee.
Of u wilt die ‘gewone’ e-mailing een oppepper geven en beter laten aansluiten bij de verwachting van uw klanten.

Hoe werkt dat

Een nieuwsbrief  in uw eigen huisstijl heeft een professionelere uitstraling. Hiervoor heb ik een praktisch pakket samengesteld. Ik maak hiervoor in overleg de juiste content en kan desgewenst de productie voor u regelen. Helemaal in de stijl van uw organisatie. Voor de nieuwsbrief creëer ik een basistemplate in huisstijl. Daarna is er wekelijks (of zo vaak als u een nieuwsbrief wilt verzenden) contact om de inhoud van de nieuwsbrief te bepalen. U kunt er dan voor kiezen zelf de verzending te verzorgen of ik doe dat voor u.

Ik help u graag om te bepalen welk pakket voor uw bedrijf het meest geschikt is. Stuur mij een e-mail of bel me op 06 535 424 35!