U bent MKB-er of zelfstandige

U bent goed in uw vak, gedreven en passioneel. Zoals ze zeggen: een harde werker. Uw bedrijf draait goed. U hebt de juiste mensen om u heen verzameld en toch merkt u de laatste tijd dat het moeizamer gaat. De omzet stagneert. U hebt minder klanten of ze besteden minder. U merkt dat uw klanten kritischer zijn en steeds vaker bent u in competitie met uw concurrent. Marges staan onder druk en worden kleiner. ‘Vertrouwde’ business modellen werken niet goed meer. De wereld is veranderd. U weet dat er iets moet veranderen. Maar wat?

Herkent u deze vragen?

Hoe kan ik mijn omzet verhogen en mijn marges verbeteren?
En hoe krijg ik meer klanten?
En belangrijker nog, meer loyale klanten?
Hoe zorg ik er voor dat zij mijn bedrijf gaan aanbevelen?
Hoe kan ik meer doen met internet?
Kan ik binnen mijn bedrijf überhaupt iets met sociale media?

En herken je dit?

Thuis ‘hebt u het er regelmatig over’ met uw partner. Tijdens de wekelijkse sportavond komt het weleens ter sprake of u praat er af en toe over met die ene collega. U merkt toch dat u behoefte hebt aan andere input. Een frisse blik. Iemand die wat verder van uw dagelijkse business af staat, die er samen met u naar kan kijken.

Ik kan u helpen om meer loyale klanten te krijgen, een inniger contact met ze op te bouwen en echte ambassadeurs van ze te maken. Een omgeving te creëren waarin de omzet van uw bedrijf kan groeien.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op via e-mail en ik bel u terug om een eerste vrijblijvende afspraak in te plannen. In dit gesprek stellen we samen vast wat er nodig is om uw bedrijf te laten groeien door online media effectiever in te zetten.