SOUKS (spreek uit: Soeks) Communicatie is een bureau, gestart in 2013, dat korte lijnen hoog in het vaandel heeft staan. Waarom? Uit ervaring blijkt dat korte lijnen vaak beter werken en sneller resultaat opleveren. Een bureau met veel ervaring op het gebied van marketing en communicatie, content creatie (zowel print als online) en social media.

KISS-proof

Uitgangspunt in al mijn denken en doen is, het vooral niet moeilijker te maken dan het is. In z’n algemeenheid geldt voor effectieve communicatie, dat deze KISS-proof moet zijn. ‘Keep It Simple Stupid’. Teveel is niet goed, te weinig ook niet.

Achtergrond

Mijn jarenlange ervaring in online- en offline marketing, communicatie en conceptontwikkeling, heeft er voor gezorgd dat ik heel praktisch maar ook strategisch kan meedenken. Binnen een bestaande marketing en communicatiestrategie, maar ik kan je ook helpen en ondersteunen met het bepalen welke strategie voor jouw bedrijf of organisatie de beste is.

TdB_SOUKS-FB_3476

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Tallina de Boer. Ik heb een bak aan ervaring als het gaat om communicatie in de breedste zin des woords. Zowel in print als online. Ik heb jarenlange commerciële en redactionele ervaring in de media en bij verschillende grote gerenommeerde uitgeverijen gewerkt. Meermaals als lid van het Management Team, als manager, maar ook lekker hands on, met de ‘poten in de modder’. Ik heb meerdere introducties begeleid en was regelmatig betrokken bij herpositioneringstrajecten. In 2008 ben ik zelfstandig verder gegaan als interim manager en later in mijn eigen bedrijf Tall in Media.

Ik ben creatief, denk buiten de geijkte paden en ben altijd ‘in’ voor een nieuwe uitdaging. In eigen beheer heb ik een compleet media concept ontwikkeld. Een magazine, website, nieuwsbrieven, marketing, verkoop acties, advertenties etc. Hier kon ik al mijn ervaring en  talenten in kwijt; concept, content, redactie, productie, marketing & communicatie, zowel offline als online. Daarnaast ben ik gewend om in een kort tijdsbestek een bedrijf te leren kennen, aangezien ik meerdere keren als interim manager bedrijven ‘van binnen’ heb gezien. Ik heb een brede interesse en ben altijd nieuwsgierig naar en geïnteresseerd in de mens(en) achter initiatieven, producten en/of diensten. Wat drijft hen, wat is hun passie en waarom zijn ze in hun vak actief.

Naast mijn activiteiten binnen SOUKS Communicatie ben ik (mede)ontwikkelaar van een vernieuwend versconcept gecombineerd met horeca. Als een van de initiators en founding partner van dit versconcept ben ik tevens verbonden met de Stichting Vers hartje Stad (www.vershartjestad.nl).

Uit de vele gesprekken die ik de afgelopen maanden vanuit dit laatste concept heb gevoerd met MKB-ers en zelfstandigen, is het idee voor SOUKS Communicatie ontstaan. Juist voor deze groep is het huidige economische klimaat een uitdaging. Ze zien hun omzet steeds verder onder druk staan en worden vaak opgeslokt door de waan van de dag. Ze zien wel dat online steeds belangrijker wordt en dat ze ‘er iets mee moeten’, maar weten vaak niet precies waarom, of hoe en wat. Onbekend maakt ook hier onbemind. Ik wil daar graag de helpende hand bieden.

Meer weten? Bel mij op 06 535 424 35 of stuur mij een e-mail: tallina @ souks.nl