Inspiractief, praktijk voor ademtherapie, inspanningstesten en begeleiding

Ontwikkelen van huisstijl in samenwerking met B-grafic, website ontwerp, facebooktemplate, Facebook Ad campagnes, schrijven van teksten voor website, nieuwsbrieven, flyers.

Maximapark Seizoenslopen

Advisering en begeleiding ontwikkeling huisstijl voor Maximaparkseizoenslopen. Onderhouden en schrijven van content voor Facebookpagina (template ontwikkeling, posts, reacties, analyse, Facebookadcampagnes) en promotie van de verschillende evenementen online en in print.

Athletic Point

Advisering, onderhoud, productie en plaatsing van content t.b.v. website en Facebookpagina’s. Advisering van (actie)communicatie met als doel zoveel mogelijk leden te werven voor de loopgroep. Tevens praktische uitvoering van alle communicatie uitingen (zowel online als in print), w.o. flyers, nieuwsbrieven, Facebook adcampagnes en -posts en andere promotionele uitingen.

Haarrijn Trailrun

De begeleiding bij de website ontwikkeling – van design tot inhoud. Concept, briefing en contact voor ontwerpbureau. Advisering van (actie)communicatie met als doel zoveel mogelijk deelnemers te werven.
De praktische uitvoering van deze communicatie door middel van nieuwsbrieven, aanmaken facebookpagina, facebookcampagne en -posts en twitterpagina en twittercampagne. Tevens het onderhouden van de website, het schrijven van content en persberichten.

Kasteelloop De Halve van De Haar

Advisering van (actie)communicatie met als doel zoveel mogelijk deelnemers te werven.
De praktische uitvoering van deze communicatie door middel van nieuwsbrieven, aanmaken facebookpagina, facebookcampagne en -posts en twittercampagne. Tevens het onderhouden van de website, het schrijven en versturen van persberichten.

Restaurant De Burgemeester in Linschoten

Advisering & productie van verschillende communicatiemiddelen met als doel de relatie met de gast verder te optimaliseren en nieuwe gasten aan te trekken. Website onderhoud, persberichten, nieuwsbrieven etc.

Concreet Advies

Advisering & productie inclusief eindredactie van ‘Het Horeca Inspiratieboekje’. Tevens advisering en ontwikkeling ten aanzien van de look & feel en content voor een nieuwe website voor horeca inspiratie stoere-ideeën.nl.

Stichting Vers hartje Stad

Founding partner en medebedenker van een concept voor een vernieuwend hybride retail concept op het gebied van vers en horeca. O.a. schrijven businessplan, ontwikkelen en creëren van content voor de website en social media.

Landgoed De Driesprong

Advisering ten aanzien van look & feel en de content op de website.

Tall in Media

Conceptontwikkeling JEM een inspiratiemagazine voor juffen en meesters in het basisonderwijs. De realisatie van het totaalconcept, zowel redactioneel als commercieel, de distributie magazine via abonnementen en winkels. Het ontwikkelen en creëren en ‘vullen’ van de bijbehorende website, nieuwsbrieven, flyers, brochures en andere promotionele uitingen.

 

Meer weten? Bel 06 535 424 35

of vul het contactformulier in!